Fillerina Q&A – ofte stillede spørgsmål

FAQ (1)

Hvor længe holder effekten af Fillerina® filler-kur?

En 14 dage filler-kur holder ca. 3-4 måneder, når du samtidig anvender Fillerina cremerne.

Cremerne er med til at optimere og vedligeholde resultatet af filler-kuren, samtidig med at de fugter og beskytter huden.

Må man bruge Fillerina® filler-kur, når man er gravid eller ammer?

Fillerina® filler-kur og cremer er på linie med almindelige traditionelle hudplejeprodukter og kan også anvendes, når du er gravid og/eller ammer.

Indeholder Fillerina® parabener?

Nej, Fillerina® indeholder ingen parabener.

Hvilken grad skal jeg bruge?

Det er meget forskelligt fra person til person. Mængden af hyaluronsyre, som huden har behov for, stiger med alderen - så jo ældre du er, jo højere grad Fillerina® anbefaler vi at bruge.

Hvilken grad er stærkest?

Fillerina® 12HA Grad 5 indeholder det højeste niveau af de tolv forskellige hyaluronsyrer, især de mindste hyaluronsyrer, der trænger dybt ned i huden.

Hvorfor skal jeg drikke vand, når jeg anvender Fillerina®?

Du skal sørge for at drikke vand, når du anvende filler-kuren, fordi kuren indeholder en stor mængde hyaluronsyre, der binder sig til væske i huden.

Drikker du ikke væske nok, kan huden føles tør. Drik derfor 2 glas vand inden du påfører kuren, og sørg for generelt at være vel-hydreret.

Min hud bliver tør, når jeg anvender Fillerina®, hvad gør jeg?

Enkelte oplever, at huden bliver tør, når de anvender Fillerina®. Det skyldes formentlig, at du ikke drikker nok vand under kuren.

Fillerina® binder sig til fugt i huden, og er der ikke nok fugt, vil huden føles tør. Husk derfor at drikke vand både under kuren og generelt, så huden får de optimale betingelser.

Sørg også for at bruge en god dag- og natcreme, der fugter rigtig godt. Fillerina® cremer er udviklet til at give den fornødne fugt og understøtte kuren, men du kan også anvende andre gode fugtighedscremer.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og i huden, men den naturlige produktion og dermed mængden af hyaluronsyre falder gradvist med alderen.

Hyaluronsyre binder store mængder vand i huden, op til 1000 gange sin egen vægt, og giver dermed en frisk og fugtet hud.

Der findes mange hyaluronsyreprodukter på markedet, hvad gør Fillerina® anderledes?

Fillerina® indeholder flere forskellige slags hyaluronsyrer, der alle har forskellig molekylestørrelse og vægt. Jo mindre molekyle, jo længere kan hyaluronsyren trænge ned i huden.

Fillerina® trænger derfor dybt ned i huden, både i epidermis og dermis, i modsætning til de fleste hyaluronsyreprodukter, der indeholder færre hyaluronsyrer og lægger sig på hudens overflade.

Med Fillerina® opnår du dermed et mere markant og længerevarende resultat, med bedre udglatning af linjer og rynker og mere volumen til huden.

Hvorfor skaller det af, efter jeg har kommet gel og film på?

Hvis man kommer mere Gel på huden end den kan absorbere, kan det overskydende produkt lægge sig oven på huden og danne små gelrester, der skaller af, når det tørrer.

Kom lidt mindre gel på næste gang, og lade det virke/absorbere. Efter 7-8 minutter kan du evt. presse let med håndfladen for trykke den ind i huden, gelen skal endelig ikke masseres ind i huden.

Læg derefter Nourishing film på huden, og fordel den forsigtigt.