Cheekbones er en ny dermokosmetisk filler-gel til kindbenene, der hurtigt og nemt påføres med den særlige roll-on applikator.
Fillerina® 12HA Specific Zones filler-gel indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagen- og 2 elastinmolekyler, der giver øget volumen og dermed et løft til kindbenene.
Fillerina® 12HA Specific Zones er klinisk testet.
Mængden af hyaluronsyrer og kollagen i huden falder gradvist med alderen og viser sig som ujævnheder, slap hud og tab af volumen.
Ændringer i kindbenområdet kan især være:
Fillerina® 12HA Specific Zones Cheekbones hjælper dig med at give øget volumen og dermed et løft til kindbenene.
Den nye roll-on applikator er udstyret med 3 små kugler af rustfrit stål på spidsen. Disse frigiver en passende mængde gel og gør det let at påføre den på kindbenene.
Applikatoren indeholder gel til mindst 1 måned og kan anvendes efter behov.
Det er vigtigt, at gelen anvendes på ren hud.
Fillerina® 12HA Specific Zones Cheekbones er inddelt i 2 forskellige grader.
GRAD 4
Kindben med tydeligt volumentab og udviskede kindbenskonturer.
GRAD 5
Kindben med kraftigt volumentab og meget udviskede kindbenskonturer.
Blandingen af molekyler er tilpasset ansigtshuden, så de aktive ingredienser optages bedst muligt i huden.
Vejl. Udsalgspriser
Fillerina® 12HA Specific Zones Cheekbones
Grad 4 kr. 499,-
Grad 5 kr. 599,-
Ingredienser Cheekbones Grad 4: Aqua • Glycerin • Hydrolyzed Glycosaminoglycans • Sodium Hyaluronate • Caprylyl Glycol • Butylene Glycol • Carbomer • 1,2-Hexanediol • Hydrolyzed Elastin • Pentylene Glycol • Sodium Hyaluronate Crosspolymer • Hydrolyzed Hyaluronic Acid • Hyaluronic Acid • Hydrolyzed Collagen • Tropolone • Hydroxypropyl Cyclodextrin • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate • Decylene Glycol • Palmitoyl Tripeptide-38 • Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate • Sodium Chondroitin Sulfate • Soluble Collagen • Acetyl Hexapeptide-38 • Acetyl Hexapeptide-37 • Sorbic Acid • Sodium Hydroxide • Disodium EDTA • Phenoxyethanol • Sodium Chloride • Ethylhexylglycerin • Sodium Benzoate
[ingrediensmængde kan variere fra grad til grad]